Het Midden- en Kleinbedrijf

Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) beslaat het overgrote deel van het totaal aantal bedrijven in Nederland. SIFERWURK is thuis in de veelzijdigheid binnen het MKB, als het nu gaat om de autobranche, de horeca, de schoonheidssalon, de bouw, de kledingbranche of een andere tak van sport.

Dienstverlening

SIFERWURK verzorgt uw gehele administratie en belastingzaken deskundig, tijdig en voor een gunstige prijs. Deze prijs hangt ook samen met de wijze waarop de gegevens worden aangeleverd. Naast de veelal periodiek uit te voeren werkzaamheden stelt SIFERWURK ook liquiditeits- en exploitatie begrotingen alsmede tussentijdse cijfers op. Daarnaast houdt SIFERWURK zich bezig met bedrijfsoverdrachten en het opstarten van een bedrijf of is behulpzaam bij een advisering op maat. Ook kan SIFERWURK in (samenwerking met een loonadviesbureau) uw loonadministratie verzorgen.

Snelstart

Veel ondernemers boeken zelf de administratie in om deze vervolgens door een boekhouder/accountant te laten verwerken tot een jaarrekening. Met gebruik van het boekhoudprogramma Snelstart kunt u gemakkelijk en snel uw financiŽle gegevens afstemmen met SIFERWURK. Snelstart is een boekhoudprogramma met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vraag SIFERWURK naar de mogelijkheden.

Meedenken

SIFERWURK vindt het belangrijk dat u als ondernemer geadviseerd wordt in financi&emul;le en fiscale keuzes en hierin als financieel manager met u meedenkt. Door verschillende aandachtspunten te accentueren kan geld worden bespaard of hoeft er minder belasting te worden afgedragen. Tevens ontvangt u van SIFERWURK aan het einde van het jaar gratis enkele tips waarmee u eventueel nog tijdig uw voordeel kunt doen.