Werkwijze

De werkwijze van SIFERWURK kenmerkt zich door de volgende speerpunten:

Afspraken nakomen

Omdat het nakomen van afspraken de basis is voor het onderlinge vertrouwen in elkaar en elke vorm van goede samenwerking waarborgt c.q. onderstreept.

Heldere communicatie/korte lijnen

SIFERWURK werkt met korte lijnen en houdt van duidelijke en snelle actie.

Deskundigheid

Omdat klanten hun financiŽle informatie uit handen geven en mogen verwachten dat hiermee vakkundig en met zorg wordt omgesprongen.

Advies op maat

Omdat u advies wenst, dat speciaal op uw bedrijf wordt afgestemd en op een dusdanige wijze die voor u het meest gunstig is.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Omdat de klant een prijs wil betalen die past bij de kwaliteit van de ervaren dienstverlening. SIFERWURK garandeert een eerlijke prijs die gunstig voor u is in vergelijking met andere aanbieders.

Deskundige vakmensen

Onder andere via cursussen, vakliteratuur en overleg met financiŽle specialisten en andere deskundigen blijft de benodigde kennis van SIFERWURK up to date en is SIFERWURK uitstekend op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de financiŽle en fiscale wet- en regelgeving. Daar waar uw financiŽle of fiscale vraagstuk SIFERWURK te boven gaat, worden direct betrouwbare en deskundige vakmensen ingeschakeld. Gezamenlijk met deze specialisten komt SIFERWURK dan met de meest gunstige oplossing voor u.